Металотърсачи GARRETT Новини Презентации на металотърсачи Теория на металотърсачите

ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА НА GARRETT USA СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ

Сподели с приятел!

БАТСЗМ/Българска Асоциация на Търсачите на Самородно Злато и Метеорити/ е гражданска организация, която има за основна цел популяризирането на хобитата търсене на самородно зрато и метеорити, сред широката общественост.
В изпълнение на тази основна задача, организираме обществени мероприятия – събори и семинари, участваме в съвместни проекти с други организации и институции, приемаме за членове обществено разпознаваеми личности от България и Чужбина.
Миналата година член на БАТСЗМ стана и г-н Тим Милори  – Вицепрезидент и собственик /акционер/ на Фърст Тексас Продъкт САЩ, производители на Fisher и Teknetics, който се заинтересова от нашата организация и стана член на БАТСЗМ. Освен него, пожелаха да станат членове и: Майк Скот/снимката в дясно/ – Директор продажби металдетектори и хоби и Майкъл МакКомб – Директор на продажбите на Фърст Тексас.

Тази година, отново със съдействието на колегата ни Светослав Петков /официален представител на GARRETT за България
http://www.garrett.bg/
/, председателя на БАТСЗМ получи покана за среща с вицепрезидента на GARRETT- г-н Хенри Телез. Това се случи в началото на м. Март 2014 на най-голямото изложение за хоби и свободно време IWA2014-Outdoor Classic в Нюрнберг – Германия .
На срещата с г-н Хенри Телез, даде подкрепата си за БАТСЗМ и стана наш член и поздрави всички членове на БАТСЗМ. Всички златарски легени, които се ползваха за състезанията на БАТСЗМ през 2013г. бяха дарени от представителя на Гарет за България
http://www.garrett.bg/
, а тази година 2014, ще бъдат отново дарени допълнителни златарски легени на БАТСЗМ за да може в състезанията да се включват едновременно по-вече хора.
На изложението време IWA2014-Outdoor Classic в Нюрнберг – Германия бяха раздадени и много рекламни материали на БАТСЗМ на англииски, в които се представя БАТСЗМ и дейността от създаването да сега.
Най-интересни бяха срещите с наши колеги от Германия и Чехия.
Абсолютно всички разходи по транспорта, нощувки, входни такси, храна и др. се поеха от спонсорите ни от

http://www.garrett.bg/

http://www.forum.zlatoimeteoriti.bg/viewtopic.php?f=7&t=720

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.