Металотърсачи GARRETT

Полезна добавка за металотърсач Garrett AT Pro и металотърсач AT Gold

Сподели с приятел!

Металотърсачът на Garrett AT Pro един от най-популярните металотърсачи в средния клас. Той работи на 15 khz, има ръчен баланс и екстри, които му позволяват да работи и в по-тежките почви.

Металотърсач Garrett At Pro
Металотърсач Garrett At Pro

Металотърсачът Garrett AT Gold един от най-добрите за търсене на самородно злато защото работи на 18 khz, но в същото време и перфектен метал детектор монетар.

Металотърсач Garrett AT Gold
Металотърсач Garrett AT Gold

Основно преимущество на двата металотърсача спрямо конкурентите си е възможността на Garrett AT Pro и Garrett AT Gold да се използва под водата на дълбочина до 3 метра.

Приспособление за металотърсачите Garrett AT Pro и AT Gold
Приспособление за металотърсачите Garrett AT Pro и AT Gold

Търсачите правят различните приспособления, които улесняват използването на металотърсачите в различни условия за металдетектинг.
В този случай искаме да ви покажем много интересно решение за ползване на металотърсача основно под вода. В основата стои използване на обикновенни полипропиленови тръби, които са залепени по начина по който е представено на снимката по-горе.

Така направената конструкция прави  металотърсач Garrett AT Pro удобен за ползване под водата, защото няма съпротивление на водата в същото време приближава значително търсещата сонда към гмуркачи, което е много удобно при подводното търсене с металотърсач.

Голямо преимущество на това подобрение на металотърсач Garrett AP Pro и Garrett AT Gold e много голямо практичност и ниската цена, която ще ви струва за да си го направите. ако пробвате да направите конструкция нормално отдалеченост на сондата и за ползване на слушаш ще видите че ефекта не е толкова добър защото полипропилена започва да се криви.

С това приспособление под вода може да бъде използвани и новата сонда, която работи с Garrett AP Pro и Garrett AT Gold – 33cm./13″/ Detech Ultimate , защото не е плътна и във водата има минимално съпротивление. Тази сонда се предлага безплатно при закупуване на металотърсачите от официалния представител на Garrett за България.

Търсеща сонда за металотърсачи Garrett AT Pro и Garrett AT Gold
Търсеща сонда за металотърсачи Garrett AT Pro и Garrett AT Golg

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.