Металотърсачи Minelab Новини

Дойде края на металотърсач Minelab Eureka Gold

Сподели с приятел!

Един от най добрите металотърсачи за търсене на самородно злато които работят на велев технологията е металотърсачът майлаб еурека голд той е легенда в търсенето на самородно злато но по-точно вече трябва да говорим за него в минало време защото официално от май лаб обявиха че спират този модел.

Металотърсач Minelab Eureka Gold работи на 3 честоти, едната от които е 60khz
Металотърсач Minelab Eureka Gold работи на 3 честоти, едната от които е 60khz

Със своите три честоти които могат да работят по отделно и максималната от тях 60 khz той беше легендарен в търсенето на малки парченца самородно злато. Ето че въпреки това дойде време да го спрат от производство.

Каква е причината ли? Не е защото той не става, а защото е сменен от новия модел за търсене на самородно злато на майнлаб за който стана дума преди Minelab Gold Monster 1000, който работи на 45khz, но не е това е единствената причина…

На пазара се появиха металотърсачи, които доста успешно търсят самородно злато, но са на много по-конкурентни цени какъвто е примерно металотърсач Fisher Gold Bug другият конкурентен металотърсач е моделът на Makro Gold Racer , който работи на 56khz и е перфектен е за търсене на самородно злато. хваща дори и най-малките парченца с тегло 0,05 грама а в същото време е перфектен монетар.

От Golden Mask дават заявка за пускане на специализиран металотърсач за търсене на самородно злато в бъдеще време на конкурентна цена така че в този клас борбата ще е люта.

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.