Металотърсачи Teknetics

Три нови-стари модела металотърсачи от Teknetics за американския пазар

Сподели с приятел!

През последните години от Fitst Texas/производител на металотърсачи Fisher и металотърсачи Teknetics с официален представител за България www.mdetectors.bg / пуснаха толкова много нови модели в ниския и средния клас, че  някой път и самите търговци се бъркат, кой какви предимства има.  Ето че 2017 година стартира с нови три модела в същия ценови клас  от бранда на металотърсачи Teknetics – това са моделитеTeknetics Patriot, Teknetics Liberator, и Teknetics Minuteman

Тук е мястото да направим уговорката че тези модели са подготвени само за американския пазар!!!

Новите металотърсачи Teknetics Patriot, Teknetics Liberator, и Teknetics Minuteman
Новите металотърсачи Teknetics Patriot, Teknetics Liberator, и Teknetics Minuteman

Teknetics Minuteman — $249 това е препоръчителната крайна цена в америка.

Металотърсач Teknetics Liberator e Teknetics Eurotek Pro 11DD
Металотърсач Teknetics Liberator e Teknetics Eurotek Pro 11DD

Teknetics Liberator — $349 този модел поразително прилича на Eurotek Pro 11dd

Teknetics Patriot — $449 а този модел е Fisher F70, който е префасониран и с 28cm. DD търсеща сонда.

Металотърсач Teknetics Patriot e абсолютно същия като Fisher F70
Металотърсач Teknetics Patriot e абсолютно същия като Fisher F70

Въпреки, че тези модели са ще са най вероятно ще са доста успешни, защото са на конкурентни цени, First Texas не пускат за поредна година първокласен модел вече повече от 8 години което е доста време.

Последната информация, която получихме от вицепрезидента на Фърст Тексас –  Тим Милори, че се подготвят много нови модели от брандовете Фишер и Технетикс. Един от тях ще бъде пуснат в продажба още през 2017 година – в съвременен подводен пинпойнтер. След това през 2018 година ще бъдат представени два пулс – индукционни металотърсачи. Единият от които ще бъде в категорията на металотърсач GPX и ще е перфектен за търсене и за самородно злато и един пулс индукционен металотърсач, който ще се използва за търсене под вода и търсене по плажове. В добавка към всичко това ще бъде пуснат и мулти честотен подводен металотърсач подобен на металотърсач Garrett AtPro.

 Доста новини от Фишер, които ще видим през 2018 година основно.

През 2017 година толкова много модели металотърсачи са пуснати на пазара / все пак сме все още е февруари месец /, че се очертава като една от най интересните години за металдетектинга. В резултат на всичко това ще настъпват размествания и брандовете, които досега сме знаели могат вече да бъдат на друга позиция. Ще оцелеят само онези, които предлагат качествени евтини и иновативни продукти. Бъдещето на металотърсачите е те да бъдат безжични и подводни, и който показва в това поле силна технология той ще бъде бъдещият лидер.

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.