Покупка на металотърсач на Кредит
Новини

Как да купите металотърсач на изплащане от официалния представител?

Сподели с приятел!

Покупка на металотърсач на Кредит
Покупката на металотърсач на кредит стана един от най-предпочитаните начини Българския търсач да има качествени и първокласни металотърсач. Проверете онлайн покупката на металотърсач, като натиснете ТУК

Заветната мечта на всеки търсач е да има един ден първокласен металотърсач, но често пъти цената на подобна покупка е обикновено над 1500 лв., което е доста над спестени я бюджет на почти всеки български търсач.

До преди няколко години лихвите по потребителските кредити в България бяха непоносимо бреме , но сега лихвите са значително по-прилични и покупката на кредит е все по-достъпна за Българския търсач.

Основните банки лидери в потребителските кредити са TBI Банк и Unikredit Банк. Те предлагат и най-ниските лихви за покупка на металотърсачи и са стари партньори на най-големия дистрибутор на металотърсачи и специализирана техника в България – MDETECTORS.BG

За последните няколко години се увеличи значително интереса на търсачите за покупка на кредит и затова разработихме онлайн магазин, който максимално да улеснява търсачите при покутса на металотърсачи от нас, а именно магазина МЕТАЛОТЪРСАЧ.BG

Интернет магазина https://металотърсач.bg е с инсталиран надежден сертификат, чрез който връъзката е криптирана, т.е. кодирана и при попълване на лични данни за кандидатстване за кредит потребителя е сигурен за опазнане на личните си данни.

Как се взема Металотърсач на кредит: защо много от клиентите избират този начин на закупуване?

Закупуването на първокласен металотърсач, търсещи сонди, скенери и други специализирани устройства и технически средства за откриване на метали и кухини представлява до известна степен непозволим лукс от чисто финансова гледна точка, дори за хора с високи доходи. От друга страна, ако сумата е голяма дори и да имате парите в брой, понякога е рисковано да останете без пари, за да можете да посрещнете други по-наложими разходи. Точно за да Ви улесним, предлагаме покупката на такава техника на кредит, чрез:
– специализирания онлайн магазин МЕТАЛОТЪРСАЧ.BG /сканирайте QR кода по-горе за да заредите сайта/. Можете да направите онлайн поръчката с избраната от Вас схема на изплащане. Така ще си изберете най-изгодните месечни вноски за Вас. След одобряването Ви документите и поръчаната техника се изпращат по куриер, т.е. не е необходимо да се идва да магазина в София.
– в магазин Клондайк , София, ул. Цар Симеон 160
– или чрез обаждане на телефон: 02/421 95 31 като искането се пуска след избор на подходящ кредитен план. След одобрението Ви документите и поръаната техника се изпращат по куриер, т.е. не е необходимо да се идва да магазина в София.

С кои банки работим при продажбите на Кредит?
МЕТАЛОТЪРСАЧ.BG и MDETECTORS.BG са дългогодишен партньор на:

Металотърсач на кредит
Металотърсач на кредит

– TBI – кредит
– Uni Credit
Ние сме сертифицирани при тях за да предлагаме на клиентите си стоки на кредит. Раотим и с двете банки, защото те са най-големите при стоковите кредити в България и шансовете да бъдете одобрени са по-големи, когато възможностите са две.

Металотърсач на кредит
Металотърсач на кредит

Дали ще Ви одобрят?
Това са нашите препоръки наложени от дългогодишния опит от работа с кредитни институции.
1. Основно изискване за да кандидатствате за кредит е да сте осигурявани при един и същ работодател през последните поне 6 месеца
2. Да нямате просрочени вноски по текущ или минал кредит, независимо при коя кредитна институция е било това. Банките лесно проверяват това.
3. Ако сте били вече клиент на TBI – кредит или Uni Credit и сте били редовен кредитополучател, шанса за одобрение е значителен.
4. Ако Ви осигуряват на минималния осигурителен праг ще Ви одобрят, ако нямате други действащи кредити
5. Ако не изпълнявате горните условия, помолете роднина или познат, който изпълнява тези условия, да кандидатства.

Сума на кредита:
Можете да кандидатствате за кредит, ако стойността на стоката е над 150лв.
Максималната сума е 10 000лв.

Процедура по кандидатстване:
– Дистанционно:
Ако направите онлайн поръчка от сайта МЕТАЛОТЪРСАЧ.BG, след като сте избрали подходящата за Вас схема и направите поръчката си директно през сайта / и обаждането по телефон 02/421 95 31 е по сащия начин, но там с колегата избирате схемата/ ние въвеждаме искането Ви в системата на TBI и от там Ви се обаждат за да Ви питат за доходите. Ако искането е към UniCredit ние препращаме искането на кредитен инспектор на UniCredit, който се свързва с Вас.
След като сте одобрен ние получаваме документите изпратени от банката и ги подготвяме за изпращане – подписваме двата екземпляра и се отбелязват местата, които Вие трябва да подпишете. На другия ден след като отидете в офиса на Еконт и разпишете кредитните документи единия екземпляр ни го връща Еконт, а Вие си вземете другия екземпляр и поръчаната стока с фактура. Тази улуга на Еконт е безплатна за Вас.

– Присъствено: В магазина ни в София на ул. Цар Симеон 160, 5Б, Магазин Клондайк 0889 197 820

Колко време ще отнеме кандидатстването?
– при присъственото – веднага
– при дистанционното на другия ден си вземате нещата от офиса на Еконт

Какви модели предлагаме на кредит?

Всички стоки с цена над 150лв. се предлагат и на кредит. Отдясно на всеки продукт можете да видите стойността на месечната Ви вноска при 12 месечен кредит. Това важи и за TBI и UniCredit
На сайта МЕТАЛОТЪРСАЧ.BG ще намерите страхотно разнообразие от всякакви специализирани и професионални металотърсачи и сонди, доставени от официалния представител за България на световно известни марки като XP, Fisher, Tesoro, AKA, Detech, Minelab, Golden Mask, Deteknix, Garrett, Teknetics, Nokta, Makro и други.
Ние можем да Ви предложим богата артилерия от сонди, детектори и металотърсачи, предназначени за засичане на различни видове метали. Благодарение на дълбочинните модели пък, Вие ще можете да увеличите шанса си за откриване на по-големи метало по-дълбоко.
Всички продукти, които предлагаме са от официаниялния представител за България MDETECTORS.BG и с гарантирано най-ниска цена.

Мога ли ползвам кредита само за част от сумата за металотърсача?
Да! За това трябва да попълните във формата на TBI за първоначална вноска или да кажете при телефонното обаждане.

Примерна схема за металотърсач от UniCredit и TBI

Както стана дума по-горе от дясната страна на всяка стока в магазина МЕТАЛОТЪРСАЧ.BG ще намерите стойността на месечните вноски на кредит при 12м. лизинг, които се изчисляват и за двете банки UniCredit и TBI. Ако искате да направите онлайн поръчка на кредит при съответната банка, натиснете съответната икона и ще отворите кредитния калкулатор и ще можете сам да си изберете схемата на кредит.

Ето например за да купите металотърсач XP Deus на стойност 1999лв. При 12м. кредит вноската при TBI e 196.57лв., а при UniCredit е 194.90 лв., т.е. при двете банки цената е долу горе еднаква. В тази цена при TBI Ви предоставят и застраховка на уреда срещу кражби.
При същия металотърсач металотърсач XP Deus на стойност 1999лв. При 24м. кредит вноската при TBI e 113,28лв., а при UniCredit е 111,80 лв.
Нека да сметнем нещата при 300лв. пълвоначална вноска при 24м. кредит от TBI и отново за същия металотърсач, който струва 1999лв. Тъй като Вие правите първоначална вноска от 300лв., ще кандидатствате за 1699лв. при TBI месечната вноска ще стане 96,28лв.
При одобрение за потребителски кредит, отпуснат от TBI или UniCredit, сумата на закупената стока бива директно преведена по сметката на търговския обект, а Вие получавате желания продукт веднага и плащанията по погасяване на кредита се правят към банката по сметките и схемата написана в договора, който ще получите.
Добра алтернатива на закупуването с директен стоков кредит е покупката с плащане с кредитна карта. Това може да стане както в магазина на MDETECTORS в София, на ул. Цар Симеон 160, 5Б, така и с наложен платеж с кредитна карта в офиса на Еконт или Спиди. При получаване на пратката плащате наложения платеж чрез кредитната си карта на терминала в офиса на куриера.

За въпроси: Магазин за металотърсачи Клондайк, София, ул. Цал Симеон 160, 5Б 02/421 95 31

Вижте Google картата за точното място на магазина като натиснете ТУК

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.