Новини

Безлихвено изплащане на металотърсач от www.mdetectors.bg

Сподели с приятел!

Ако вашето хоби е металдетектинга , то да имаш първокласен металотърсач е гаранция за приятно прекарване на свободното време. От друга страна често пъти е неудобно и понякога невъзможно да се отдели сума над 1400 лв за личното хоби, защото първокласните металотърсачи са са бюджет по-голям от тази сума.

Като официален представител за България на почти всички световно известни марки за производство на металотърсачи от www.mdetectors.bg са се стремяли да предоставят на своите клиенти най-ниската цена на металотърсачи те, перфектно обслужване и сервиз, както и различни опции за ниско лихвено изплащане на закупената стока.

Безлихвено изплащане на металотърсачи

От известно време от www.mdetectors.bg и онлайн магазините, които дистрибутират техните металотърсачи www.shop.imperio.bg и www.металотърсач.bg , предоставят много атрактивен метод за разсрочено безлихвено плащане на закупените металотърсачи и оборудване. Промоцията се осъществява с подкрепата на стария партньор на www.mdetectors.bg – УниКредит.

Интернет магазин за металотърсачи www.shop.imperio.bg

В подобни случаи клиентите са сигурни, че има някаква уловка но тук нещата са прости и ясни можете да си купите избраната стока и да я платите на 6 равни месечни вноски без да дължите каквито и да е лихви.

Онлайн магазин за металотърсачи www.металотърсач.bg

Условия за ползване на промоционалния безлихвен кредит:

1. Можете да ползвате безлихвения кредит само при покупка на първокласни металотърсачи с:

единична цена над 1400 лв. и отделно за металотърсачите

Golden Mask 5+

Makro Racer 2

Металотърсач Detech EDS RELIC STRIKER

металотърсач Nokta Impact

– и метал детектор Fisher F75

защото са първокласни металотърсачи, но с по-ниска цена. Цените са определени в онлайн магазините за Металдетектинг www.shop.imperio.bg и www.металотърсач.bg

2. Безлихвения заем е за срок от 6 месеца като дължимите вноски са шест равни вноски спрямо текущата цена на металотърсача или оборудването, без да се оскъпяват с лихва. Първоначалната вноска е първата, която се дължи към www.mdetectors.bg при закупуването, а останалите пет към Уникредит Банк.

Пример 1: Ако сте избрали металотърсач на стойност 1500 лв. ще дължите шест вноски по 250 лв. Като първата вноска ще я дължите към продавача www.mdetectors.bg при закупуването, а останалите пет вноски по 250лв. ще дължите към Уникредит банк.

Пример 2: Ако сте избрали металотърсач Fisher F75 с новия DST софтуер на стойност 1260 лв. ще дължите шест вноски по 210 лв. Като първата вноска ще я дължите към продавача www.mdetectors.bg при закупуването, а останалите пет вноски по 210лв. ще дължите към Уникредит.

Това е няма никакви лихви, просто виждате каква е цената в магазините www.shop.imperio.bg и www.металотърсач.bg разделяте на 6-и виждате месечните си вноски.

От кои магазини мога да ползвам тази референция за безлихвения кредит?

– при директна покупка от магазин Клондайк в София на улица Цар Симеон 165 магазин телефон 02/421 95 31 – можете да кандидатствате по телефона и когато отидете в магазина само да вземете металотърсача и да не чакате одобряването

Магазин клондайк в София на улица Цар Симеон 160

– Онлайн магазин за металотърсачи www.shop.imperio.bg – можете да направите онлайн поръчка като в поясненията да напишете че става дума за кандидатстване за безлихвен кредит или да се обадите на телефон 0889 197 820

– Онлайн магазин за металотърсачи и аксесоари www.металотърсач.bg – можете да направите онлайн поръчка и да добавите пояснение че желаете да кандидатствате по програмата за безлихвения кредит

Отново трябва да се подчертае че промоционалната безлихвена програма за покупка на металотърсач на изплащане може да бъде само за 6 месеца с шест равни месечни вноски първата, от която се плаща на търговеца при самата покупка, а останалите пет вноски се дължат към Уникредит.

Самата процедура по одобряването на кредитополучателя не се различава от процедурата за кандидатстване за кредит, както ставаше досега, с други думи трябват да се знае, че кандидатстващия трябва да е осигуряван при един работодател поне през последните 6 месеца и ако той е осигуряват на минималната заплата при положение, че има и друг кредит шансовете му за одобрение са минимални.

За още информация относно безлихвено кредитиране на покупка на металотърсач от www.mdetectors.bg позвънете на 02/421 95 31

Сподели с приятел!

2 thoughts on “Безлихвено изплащане на металотърсач от www.mdetectors.bg

    1. Разбира се, влезте в сайта https://xn--80aanzcpoied2d6a.bg/ и ще видите за продуктите схемите на изплащане от дясната страна на продукта и съответно може да си пуснете искането за кредит автоматично

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.