XP Металотърсачи

Създаване на собствена програма на металотърсач XP DEUS

Сподели с приятел!

Металотърсач XP Deus е най технологичния металотърсач, който за момента е на пазара. Той има много възможности и може да се ползва по доста прост начин, но за феновете на металдетектинга предоставя много възможности за настройки от така наречените експертни менюта.

Всичко това прави металотърсач XP Deus практически най-добрият на пазара, но всички тези настройки ако трябва да бъдат правени всеки път ще отнеме доста време и това ще затрудни търсачът. Затова производителят е предвидил да има определен брой фабрични програми, които са в основата на потребителски програми, които могат да се настройват в зависимост от конкретните изисквания и да бъдат запомнени, като потребителски.

При инсталиран софтуер версия 3 или 4 на металотърсач XP Deus, фабричните програми не могат да бъдат променени и запомнени с промените. Те винаги остават с фабричните настройки за разлика от предишните софтуери, при които дори и фабричните програми можеше да се променят и да се запомнят променените настройки.

Всички напреднали търсачи които ползват металотърсач XP Deus може да подминат тази тема, но прави впечатление, че голяма част от колегите, които ползват този металотърсач не четат дори ръководството и разбират на по-късен етап какво са изпуснали. Ето защо като официален представител на XP за България www.mdetectors.bg решихме да направиме едно бързо видео, което няма да отнеме много време прегледайте го по този начин начинаещите ще направят първата стъпка към възможността да използват металотърсачи Деус на 110%, а именно да правят собствени потребителски програми.

Правенето на потребителски програми от собствениците на дистанционно XP Deus може да помогне много и на търсачи, които имат само безжичните слушалки, защото там те не могат да правят експертни настройки. В такива случаи дистанционното се използва за направа на конкретна програма, която след това при синхронизацията на дистанционното с безжичните слушалки да бъде прехвърлена и търсачът, който има само безжични слушалки на по-късен етап да я ползва.

За да направим нова програма на металотърсач XP DEUS отиваме на меню Опции
За да направим нова програма на металотърсач XP DEUS отиваме на меню Опции
Избирате от подменюто SAVE
Избирате от подменюто SAVE
Въвеждате името на новата създадена от вас програма
Въвеждате името на новата създадена от Вас програма
След като сте я запазили при всяко стартиране ще можете да я изберете
След като сте я запазили при всяко стартиране ще можете да я изберете

Ето един пример: ако собственикът на безжични слушалки на металотърсач XP Deus иска да промени програма 2 GmaxxPower, и по-скоро експертната настройка на чувствителността Sens-Tx Power, той не би го направил, защото няма тази възможност през слушалките, но ако използва дистанционно на което да направи нова 12 или 13 програма, с които на базата на програма 2 GmaxxPower от експертната настройка TX Power да се промени на ниво 3, тогава той винаги на по-късен етап ще може да използва тази програма с тази конкретна настройка, която вече е запомнена на ниво TX Power 3.

В случая на видеото е използван металотърсач XP Deus с инсталиран софтуер 4.

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.