Металотърсачи Makro

Подводен металотърсач Makro Racer 2018

Сподели с приятел!

През последните три години производителя на металотърсачи Makro и Nokta показа, че тепърва ще диктуват положението на пазара на производство на металотърсачи в световен мащаб.

Металотърсачите, които пуснаха показаха, че са на световно ниво с перфектно качество и завидна дълбочина, имайки в предвид Makro Racer 2 и Nokia Impact. Трябва обаче да обърна внимание на перфектния металотърсач за самородно злато Makro Gold Racer работещ на 56 Khz, който се доказа като един от най-добрите на пазара на металотърсачи за търсене на самородно злато.

Всичко това задължава производители на Макро и Нокта да пускат нови по-добри металотърсачи.

Нека да хвърлим поглед за 2018 година след като преди няколко години беше изяснено, че бъдещето НА металотърсачите е да стават ПОДВОДНИ, на второ място безжични с безжични слушалки и на трето място безжични каквито засега са само XP DEUS. MAKRO изпълняват точно това през 2018 ще пуснат подводен МЕТАЛОТЪРСАЧ, като става дума за подводен за потапяне най-вероятно на дълбочина до 3 метра.

Подводен металотърсач Makro 2018
Подводен металотърсач Makro 2018

По предварителни данни металотърсачът ще може да работи перфектно на сушата и под водата, както сладка, така и солена вода. Вижда се, че самата конструкция на Макро Рейсър променена до неузнаваемост, защото батериите вече няма да бъдат в подлакътника, а ще бъдат в самата електроника, като според нас това ще бъде вградена литиево-полимерна батерия, която ще се зарежда с магнитен коректор.

Ще има и безжични слушалки или поне опция да бъдат включени такива.

Предварителната информация показва че металотърсачът ще работи на три отделни честоти.

Ръчния и автоматичния режим на балансиране спрямо земята е Задължителен. Остава отворен въпросът дали ще има подсветка лапичка, която в началото, когато беше въведена при металотърсачите беше приемана с насмешка от търсачките, но по-късно тези, които ползваха тази екстра разбраха, че е много полезна при търсене в пълна тъмнина.

Идваме и до най-интересната част: предполага се че този подводен металотърсач ще може да работи на три отделни честоти, както при модела Нокта Импакт, но някой информатори ни намекнаха, че е възможно този модел да работи и едновременно с тези три честоти, тоест да направят нещо което е като модела Екуинокс на Minelab, но за доста по-малко пари.

Отговорите на всички тези въпроси ще видим още в началото на 2018 година. За допълнителна информация разчитаме на официалния представител на Макро и Nokta за България Mdetectors.bg

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.