Металотърсачи Makro

Новостите на металотърсач Makro Multi Kruzer

Сподели с приятел!

През последните години производителя на металотърсачите Макро и Нокта показаха, че имат амбицията да бъдат основен играч на пазара на металотърсачи. Последните няколко модела произведени под логото на двата бранда доказаха, че тези металотърсачи са първокласни и достъпни за търсачите с различни доходи. Ето че още в началото на 2018 година от Makro изненадаха всички търсачи, като пуснаха подводния металотърсач Макро Multi Kruzer работещ на 3 честоти 5khz-14khz-19khz, който може да се използва в сладка и солена вода на дълбочина до 5 метра.

Новият модел на Makro Multi Kruzer ще работи на 3 честоти

Новият модел на Makro Multi Kruzer ще работи на 3 честоти

Вече на пазара има други металотърсачи работещи на 3 честоти но тук голямата изненада е че цената на този металотърсач ще бъде уникална между 1200 лв и 1300лв.

3 честоти на работа 5khz-14khz-19khz

3 честоти на работа 5khz-14khz-19khz

За тези пари търсачът ще получи доста по-вече екстри в сравнение с всички конкурентни металотърсачи.

Ето и част от тях: както беше споменато вече металотърсачът ще бъде подводен до 5 метра дълбочина тоест ще покрива стандарта IP68 и с него ще се работи, както в солена така и в сладка вода. Втора екстра е специалната програма за плаж при, която дори и в мокри алкални пясъци по плажовете ще може да се работи.

Macro Multi Kruzer има и нова по-оптимизиран софтуер за подобряване на дискриминацията в по-активни почви. Металотърсачът има 6 основни програми като наред с дълбочината програма DEEP и дълбоката програма 4 тона има и програма, която е с много голяма скорост на възстановяване тоест програма за търсене в силно замърсени места а именно това е три тоналната програма.

Интересна опция, която увеличава допълнително дълбочината, може ли да бъде активирана в определен момент или може да бъде включена за постоянно. Чрез тази опция ще увеличавте дълбочината на търсене, чрез увеличаване на волтажа на търсещата сонда. Тази функция е наречена Extra Underground Depth/EUD/ и може да бъде активирана с единично натискане на бутон или с двойно бързо натискане за перманентно активиране. Металотърсачът Makro Multi Крузер ще бъде окомплектован и с безжични слушалки работещи на 2,4 гигахерца. Ще бъде с вградена литиево-полимерна батерия, която осигурява работа между 17 и 19 часа зависимост от конкретните условия и настройки.

Активиране на Extra Underground Depth/EUD/

Активиране на Extra Underground Depth/EUD/

Този металотърсач може да бъде зарежда и са power bank, който използваме за зареждане на телефони, като по този начин ще бъдем независими от зарядното.

Като опция може да бъде поръчана и специална кутия за допълнителни батерии, която може да бъде монтирана на подлакътника.

Не на последно място възможността да избирате между пет търсещи сонди прави металотърсача практически универсален имайки предвид и факта, че той може да работи на 3 честоти.

С Крузер ще можете да търсите големи предмети надълбоко, ще може да търсите дълбоки малки сигнали, ще може да търсите малки парчета в силно замърсени места, както и самородно злато. Не на последно място трябва да се отбележи че производителят дава възможност за онлайн Update на софтуера, като по този начин дава възможност за отстраняване на някои неточности на по-късен етап.

Трябва да се отбележи че металотърсачът е и доста лек с тегло от 1,4 кг.

Металотърсач Макро Круизер създава нов стандарт в средния клас а именно този среден клас вече се нарича първокласни металотърсачи за много изгодни пари.

Вижте кратко представяне на новостите при металотърсач Макро Мулти Крузер от официалния представител за България www.makrodetector.bg чрез www.mdetectors.bg

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.