Полигон за тестове на металотърсачи
Новини Теория на металотърсачите

MDETECTORS полигон за тестове на металотърсачи

Сподели с приятел!

👉www.mdetectors.bgпредставя: 💡 Тестването на металотърсача, с който работите е доста важно за максимелно ефективната работа с него, но …. често пъти направата на полигона е трудно и за съжаление грешо. Ето защо Ви предлагаме #MDETECTORS полигон за полеви тестове на металотърсачи.

Много лесен и супер ефективен полигон за тестове на #металотърсачи

Предварително трябва да се изчисти мястото с металотърсач или да се избере достатъчно чисто място. На следващ етап може да се усложни теста, като се добавят черни сигнали /нежелани черни сигнали, като пирони, които обаче трябва да се знае, че дават различни сигнали в зависимост от ориентацията им/, т.е. да се направи и така наречения 3D тест. Така вече полигона Ви ще се доближи максимално близко до реалното търсене на “ход”. 💰

При направата на полигона е задължително да видите каква е минерализацията на почвата, т.е. колко “тежка” или активна е почвата.

Ако правите тестове в Люлин планина резултатите ще са едни, ако е в Чипровски бълкан ще е друго, а ако е в Силистра ще е трето, точно поради различната минерализация.

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.