XP Металотърсачи Новини Презентации на металотърсачи

Дълбочинната приставка за металотърсач XP DEUS е готова, но от XP изчакват с пускането и

Сподели с приятел!

www.xpmetaldetectors.bg
Дълбочината приставка на XP DEUS показана за първи път.

MDETECTORS®BG сме не само търговски представители на XP Metaldetectors за България, но и сме партньори в тестове на нови продукти и софтуер. За съжаление голяма част от информацията е конфиденциална и не може да бъде споделена в интернет.
Ето, че дойде време да покажем и може би първата реална снимка на дългоочаквания „кантар“ или дълбочинна приставка на XP DEUS.
Още преди година Ви показахме проекта за тази дълбочинна приставка, но преди дни бяхме поканени от Ален Любе – собственика на XP Metaldetectors в завода им в Тулуза Франция, с основна цел: тест на дълбочинната приставка в завършен вид. Тъй като съществена част от информацията е все още конфиденциална, ще споделим малка част от фактите.
Получихме специалното разрешение на Ален Любе да споделим поне малко информация с българските търсачи.
Подотвя се нов софтуер 4, който ще бъде и за работа с дълбочинната приставка. Ще можете да си я инсталирате ако искате, ако не, си работите, с която версия на софтуера искате. Това става чрез преинсталация с компютър и интернет връзка.
Кантара на XP DEUS бие всичко познато в този клас, той е супер фунционален, лек и може да се балансира, както ти е удобно /без ластици :)/
Приставката е супер дълбока за големите метали и не се влияе от малките боклуци на повърхността. Засега толкова мога да Ви кажа.
Цената ще е изключително конкурентна за Българския пазар.
А за клиентите, които са закупили металотърсачът от нас ще има специален бонус.
Може би в близко бъдеще ще чуем за интересен пинпойнтер, специална сонда и дори специален модел металотърсач 🙂 , но да е само здраве и живот!

Едиствен Официален представител на XP за България
www.xpmetaldetectors.bg
Магазин Клондайк
София
ул.Цар Симеон 160, маг.5Б
0889 197 820

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.