Пинпойнтер Mi-6 XP Deus дистанционно и XP WS4
XP Металотърсачи

Свързване на пинпойнтер XP Mi-6 с дистанционното на XP и слушалките WS4/WS5

Сподели с приятел!

Пинпойнтер Mi-6 XP Deus дистанционно и XP WS4
Пинпойнтер Mi-6 XP Deus дистанционно и XP WS4

Новия пинпойнтер на XP MI-6, който излезе през 2017 година може да работи като самостоятелен металдетектор или в комбинация с XP Deus дистанционното и безжични слушалки в двете модификации WS4/WS5. Голямата екстра в този случай е, че когато пинпойнтер на XP MI-6 е сдвоен с тях става още по-дълбока, като се превръща в най-дълбокия пинпойнтер на пазара /трябва да подчертаем, че дори и в случай на самостоятелна употреба XP MI-6 също най-дълбокия пинпойнтер, но като работи заедно с другите устройства е драстично по-дълбок/. Важно условие за свързването, е че дистанционното и слушалките трябва да бъдат инсталирани със софтуер 4 или някой от следващите версии.

В предишната статия изяснихме че при пинпойнтера Mi-6 има 7 програми, като седмата служи за свързване с дистанционното и слушалките, но в случай, че вече е сдвоен с тях, точно за това сдвояване ще говорим в сега. То се прави еднократно за да се разпознае серийния номер на пинпойнтера с устройствата. След това при натискане на копчето за старт направо започва да работи през дистанционното или слушалките в случай, че е на седма програма.

1. Сдвояване с дистанционното на XP Deus

За да сдвоим пинпойнтера Mi-6 с дистанционното е необходимо да го спрем и да го оставим неработещ, след което да включим дистанционното /с инсталиран софтуер 4/ да отидем в менюто Option>Pinpointer, след което трябва да натиснем копчето за старт на пинпойнтера Mi-6, както е изключен и да задържим без да пускаме поне осем секунди. След тази процедура на дисплея на дистанционното ще видим как ще се изпише информация за серииния номер на пинпойнтера след това вече, когато включим пинпантера той автоматично ще почва да работи през дистанционното в случай, че то също е включено. Ако искаме да изтрием от паметта на дистанционното този пинпойнтер Mi-6, тогава влизаме в меню Option>Pinpointer>Remove.

Пинпойнтер Mi-6 и XP WS4
Пинпойнтер Mi-6 и XP WS4


2. Сдвояване със слушалките Ws4/Ws5

При сдвояване със слушалките също трябва да имаме в предвид, че те трябва да са с и

 

нсталиран софтуер 4. За да стартира процедурата трябва да сме изключили пинпойнтер Mi-6, след което включваме слушалките и с копчето меню отиваме с копчето + до меню Coils, натискаме отново копчето + докато видим на дисплея на слушалките PP, след това натискате копчето + за повече от две секунди и символите PP започват да мигат след което натискаме копчето за включване на Пинпойнтера Mi-6 и го задържате поне осем секунди след което става сдвояването със слушалките.

Гледайте видеото за сдвояване с WS4

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.