Металотърсачи Fisher Металотърсачи Teknetics

Майк Скот от Фишер посети www.mdetectors.bg

Сподели с приятел!

През септември месец Майк Скот директор направление развитие от Фърст Тексас Птодъкт USA, които произвеждат металотърсачите Fisher и металотърсачите Teknetics, посети официалния представител на двата бранда за България www.mdetectors.bg /чрез сайтовете www.fisher.bg и www.teknetics.bg/

Майк Скот е Директор направление Развитие във Фърст Тексас САЩ

Беше представен и прототип на новия продукт: пинпойнтер, който се подготвят да пуснат на пазара до края на годината. Той ще бъде подводен и заедно с това учудващо дълбок. При направените паралелни тестове в магазин клондайк София на улица Цар Симеон 160 се видя, че превъзходството на новия пинпойнтер на Fisher е значително и ще притесни всички конкуренти. Това практически ще бъде най-дълбокия пинпойнтер който някога е произвеждан.

За 2018 година Фърст Тексас Птодъкт USA ще пуснат нови металотърсачи, които ще бъдат на основата съответно на металотърсачите Fisher F75 limited и ТЕХНЕТИКС T2 лимитед, но ще бъдат и подводни. Ясни са вече дори и работните имена на новите модели.

Въпреки тази новина, търсачите очакваха повече за 2018, от Фърст Тексас, като например в металотърсач, който работи на повече честоти, който и да е подводен.

Майк е член и на най-голямата гражданска организация на търсачите БАТСЗМ от много години и използва случая да поздрави всички нейни членове, като лично донесе и една от наградите на събора на Старозагорски бани на 23 септември 2017 година, металотърсач Fisher F75 с новия софтуер dst.

ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ОТ ШЕСТТЕ МЕТАЛОТЪРСАЧИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ НА НАЙ-ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ НА ТЪРСАЧИТЕ ЗА 2017 ГОДИНА.

За събора на 23.09.2017 четете тук.

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.