Металотърсачи Nokta

Nokta-Makro Simplex+ преинсталиране на софтуера Стъпка по стъпка и видео

Сподели с приятел!

Металотърсач Нокта Макро Симплекс+ е най-продавания металдетектор в България в ниския ценови клас. Той направи Революция в металдетектинга, като на уникално ниска цена предостави на търсачите екстри, които са характерни за първокласни те металотърсачи. Наред с всички и предимства, които предлага едно от най-важните е възможността за преинсталиране на софтуера, като по този начин производителя дава възможност да се осъвременява софтуера безплатно по доста лесен начин и да имате винаги нов металдетектор. Това ще бъде бъдещето за абсолютно всички металдетектори. Преди години беше въведено от XP DEUS и Ви гарантирам че до 5 години няма да има модели, които да не предоставя тази опция. От началото на модела Simplex+ производителя направи 2  ъпдейта на софтуера. Единият беше в края на 2019 година е Именно това е версия 02.68 и сега от април 2020, версия 02.76, малко по-късно и 02.77 . Бяха добавени функции, които бяха вдъхновени от съветите на търсачи по цял свят, включително и от конкуренцията.
Последната версия v02.76/по-късно и v02.77/, която ще Ви покажем как се инсалира сега, прави 10 поправки и добавки към съществуващите характеристики на металотърсача, които вече категорично го затвърждават, като апарат от средния и високия клас, но на бомбастично ниска цена. Уникално ниската цена на металотърсачи Nokta Makro #Simplex+  ще доведе до фалити на производители на металдетектори в следващите две години. Проверете акталната цена на Nokta Makro SImpleax+

Нокта Макро Симплекс
При стартиране на Симплекс долу в ляво ще видите инсталираната версия на софтуера


Нека да Ви представим процедурата по принтиране софтуера на Nokta-Makro Симплекс+ стъпка-по-стъпка:
1. Трябва да заредите до максимум вашия металдетектор Симплекс + това важи за всяко едно устройство, което ще се ъпдейтва софтуера.
2. Кабела, който използвате за зарядно, ще го използваме за преинсталиране на софтуера. Той може да бъде съединен с металотърсача единствено и само в предвидената за това букса, а именно буксата за зареждане.
3. Необходим ви е компютър работещ на следните операционни системи Windows XP (with SP3), Vista, Windows 7, 8 или 10
4. Трябва да влезете в официалният сайт на производителя www.noktadetectors.com и да отидете на продукта Симплекс. От лявата страна ще видите, че едно от менютата Ви дава достъп до въпросната необходима страница, а именно software update Вижте направо тук: https://www.noktadetectors.com/metal-detector/simplex-metal-detector/
5. Натискате на последната версия на софтуера: Download : enc-simplex-system-2v76.zip /или на съответната версия, примерно 02.77/ след, което го сваляте във вид на архивирана папка на Вашия компютър.
6. Премествате тази архивирана папка на работния Ви плот или десктопа за да оперирате при следващите стъпки по-лесно /още в браузъра нетиснате Show in folder за да видите архивирания файл в папката, където е смъктат и с десен клавиш и натискане от менюто – Изрежи го поставяте на десктопа Ви/.
7. Разархивирате въпросната папка отново на десктопа.
8. Влизате в разархивирането папка там ще видите 3 файла, но засега натискате този който е с разширение.exe и стартирате Setup.exe файла.
9. Ако имате някакви антивирусни или firewall програми трябва да ги спрете временно, за да може да продължите напред. Самия компютър ще Ви сигнализира ако има такива стартирани програми.
10. След инсталиране на програмата, на десктопа ще видите програмата Nokta Detector Update Tool и ще я стартирате. Отидете в менюто Simplex, там всъщност са описани стъпка по стъпка нещата за, които говорим в момента, но на английски. С копчето Select File изберете файла, който трябва да бъде зареден, а именно това е единият от трите файла на разархивираната на Вашия десктоп папка.
11. Сега вече е време да свържете USB кабела с вашия компютър и металотърсачът Simplex +.
12. На този етап компютъра е възможно да поиска да инсталира допълнителни програми свързани с работата с usb портовете. Не се притеснявайте това са верифицирани програми така, че потвърдете всичко, докато инсталирате тези програми. В случай, че те са вече инсталирали няма да обръщате внимание на тази 12 точка.
13. Натиснете долното копче Detect Device за да се уверите, че компютърът е разпознал вашия Симплекс след като на екрана изпише, че е разпознат, тогава пристъпваме към последната стъпка
14. Натиснете долу в дясно от копчето за стартиране на осъвременяването на софтуера Start Update. След като се изпълни зеления бар всичко е готово. На този етап самият металотърсач по никакъв начин няма да индикира единствено със светване на подсветката и угасва. След като сте инсталирали изключете USB-то и включете самия металотърсач Simplex + погледнете в долната лява част на дисплея дали сте инсталирани новата версия.
Това е честито.

Вижте и официалното видео за преинсталиране на софтуера на Nokta Makro Simplex+

Видеоръководство за преинсталиране на Simplex+

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.