XP Металотърсачи Презентации на металотърсачи

XP METECTORS търсещи сонди за DEUS и ORX – 4Khz POWER BOOST

Сподели с приятел!

MDETECTORS е един от най-големите дистрибутори на металдетектори в Европа и многогодишен лидер в дистрибуцията на всички световни марки в България. В основата на този Успех стои комбинацията между професионализъм, експертиза и опит, както в търговията, така и в многократно по-важнотопо-важното професионално отношение към клиента. Основна цел е не само да получите металотърсачи на най-добрата цена в Европа, но и да получите най-правилния съвет кой е най оптималния металотърсач за вас.

Точно този подход към търсачите се оценява от всички световни производители на металдетектори и ето защо MDETECTORS е многодишен официален представител на всички световни марки за България: XP, Fisher, Teknetics, Garrett, Golden Mask, Detech, Minelab, Nokta-Makro, Tero Vido и други.
Когато обаче става дума за XP Metal detectors Франция, който в момента е най-иновативна и популярна фирма за производство на металдетектори в света, MDETECTORS има ПО-ВРЧЕ от чисто търговски отношения между производител и официален представител. Личните контакти със собственика на XP – Ален Любе направиха възможно за първи път XP да произведе търсеща сонда /преди години XP произведоха ORX с бранда на Depar, но не и сонда, защото както знаете металотърсачът се намира в сондата на Deus и ORX, а не в слушалките или дистанционното/ с чужд бранд, а именно на MDETECTORS.

Дълбочинна сонда XP Mdetectors 4Khz Power Boost


Търсещата сонда на XP MDETECTORS работи с XP DEUS и XP ORX и е с размер 34x28cm /13”x11”/ и е от типа x35, но работи на 4Khz и 7-те подчестоти, като има Power Boost.
Защо сондата XP MDETECTORS има точно такива характеристики?

  • 34x28cm /13”x11”/
  • 4Khz Power Boost
Представяне на всички търсещи сонди на XP Deus и XP ORX

Основната цел при избора на конкретните характеристики на такава сонда бяха да бъде на двойно по-евтина цена, но при условието, че трябва да работи на една основна чистота. Имайки в предвид, че хилядите собственици на XP DEUS и XP ORX в България основно имат 22,5 cm. и универсална 28 cm. сонда и че биха искали да имат, и дълбочинна сонда на приемлива цена по естествен начин бе избрано сондата XP MDETECTORS да бъде с най-големият размер и да работи на 4Khz със седем подчестоти и да бъде от тип x35 с активни booster режими, както и на базовата x35 търсеща сонда.
По този начин с нея може да се работи с всяко едно устройство на XP DEUS със софтуер по-голям от 5.2, както и с всяко устройство XP ORX .
Ниската честота логично свързана с големия размер, който пък е свързан с по-дълбоко търсене, което съчетано с двойно по-ниска цена е равно на търсеща сонда XP MDETECTORS на 4Khz Power Boost.
Безспорните предимства на ниските и килохерци, на които работи сондата XP MDETECTORS, а именно 4Khz/от 3.7 до 4.2Khz/ са: възможността да засича много по-добре метали с високо ID, каквото са бронза, среброто, както и да засичат големи метали независимо с какъв състав са, защото както знаем голямо количество златни монети се засича от металдетекторите с високо ID.
Недостатък на ниските честоти е възможността да бъдат смущавани в населени места но затова XP са оставили седемте под честоти характерни за 4khz на сондата х35, тоест имате възможност да промените честотата от 3,7 до 4,2 килохерца с цел избягване на смущенията.

Кратки въпроси и отговори за сондата XP MDETECTORS
Въпрос: Сондата XP MDETECTORS оригинална ли е?
Отговор: Да произведена във Франция специално с бранда MDETECTORS
Въпрос: На каква честота работи сондата XP MDETECTORS?
Отговор: 4Khz и 7-те под честотит а именно от 3.7 до 4.2Khz с цел избягване на смущения в диапазона
Въпрос: Има ли POWER BOOST сондата XP MDETECTORS?
Отговор: Да, POWER BOOST се активира само пр иползване с XP DEUS. При XP ORX се включва автоматично при ползване на 4-та програма Coin Deep. При работа с XP Deus освен познатия бустер на сондите x35 – NORMAL и BOOST тук има възможност и да междинно ниво на бустера, защото при BOOST на максимум се консумира страшно много ток от батерията. Ето защо тук е предведено да има и междинно ниво.
Въпрос: Как се ВКЛЮЧВА БУСТЕРА в класическия му вид на x35 соди?
Отговор: От MENU влизате на настойката: Frequency и НАТИСКАТЕ БУТОНА МИНУС – 5 ПЪТИ след което се влиза в менюто -MENU – SENS – EXPERT – и се избира стойност BOOST с копчето ПЛЮС
Въпрос: Как се ИЗКЛЮЧВА БУСТЕРА в класическия му вид на x35 соди?
Отговор: От MENU влизате на настойката: Frequency НАТИСКА СЕ БУТОНА МИНУС – 5 ПЪТИ след което се влиза в менюто – SENS – EXPERT – и се избира стойност NORMAL с копчето МИНУС
Въпрос: Как се РЕГУЛИРА СИЛАТА НА БУСТЕРА в сондата на XP MDETECTORS ?
Отговор: От MENU влизате на настойката: Frequency НАТИСКА СЕ БУТОНА ПЛЮС – 1 ПЪТ след което се влиза в менюто – SENS – EXPERT – и се избира стойност 1-2-3 с копчетата МИНУС и ПЛЮС. 1 сответства на NORMAL 3 на BOOST и 2 е междинно ниво.
Въпрос: Сондата XP MDETECTORS от тип x35 сонда ли е?
Отговор: ДА с две разлики: Първата е че работи на 4к херца и подчестотите, а Втора: че освен NORMAL и BOOST има и възможност за междинно ниво на бустера.
Въпрос: Колко тежи сондата XP MDETECTORS?
Отговор: Колкото базовата сонда, защото е същата 590gr
Въпрос: С кой софтуер работи сондата XP MDETECTORS?
Отговор: Със софтуер по-голям от 5.2.1
Въпрос: Сондата рботи ли с XP Deus, XP ORX, слушалки WS5 и слушалки WS4?
Отговор: ДА работи и ще работи при нови версии на софтуера.
Въпрос: Колко време е гаранцията на сондата?
Отговор: Пет години
Въпрос: Коя е по-дълбока базовата 34x28cm /13”x11”/ или XP MDETECTORS на честота 4Khz?
Отговор: Абсолютно еднакви по дълбочина при съответните килохерци.
Въпрос: Каква е цената на сондата?
Отговор: Максималната цена на продажба е 299 лв – вижте още на тук.
Въпрос: Ще се предлага ли сондата в комплект с XP Deus, XP ORX? Отговор: Да вижте тук комплектите на новата XP сонда

Въпрос: Къде мога да науча още за сондата?
Отговор: Може да гледанет много видео филмчета за сондата от YouTube канала ни: Клондайк Металотърсачи

Гледайте плейлиста на видеата за сондата XP MDETECTORS 4Khz Power Boost


Въпрос: Как мога да поръчам сондата XP MDETECTORS?
Отговор: Можете да поръчате сондата или комплектите от стр.3 като сканирате QR кодовете от стр.3 или дериктно от www.mdetectors.bg или на телефон от магазин Клондайк в София на ул. Цар Симеон 160: 02 421 95 31
Въпрос: Мога ли поръчам сондата в комплект с XP Deus или XP ORX?
Отговор: ДА разгледайте Комплектите XP ТУК. Цените са много ниски, дори и за Българския пазар. Комплектите са с карбонов стик, но може да се поръчате и с оргиналните стикова на XP
Въпрос: Кой би предпочел сондата XP MDETECTORS?
Отговор: Всички собственици на XP Deus или XP ORX, които им трябва по-голяма дълбочина за по-големи предмети, но в същото време не биха дали 700лв. за базовата 34x28cm /13”x11”/, както и търсачи, които търсят качествен металотърсач, какъвто и комплекта XP ORX, карбонов стик и сондата XP MDETECTORS само за 890лв. – вижте още тук


Успех на всички Търсачи – това е само началото! Само цвЕт!

Вижте два интересни теста на дълбочинната сонда на супер тежка почва в раьона на Чипровци – малко гърненце на 60см. дълбочина.

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.