XP 280 раница
XP Металотърсачи

Професионална раница за металдетектинг – XP 280

Сподели с приятел!

Гари Блекуел: ВЪВЕДЕНИЕ
Раница ли е или сак? Кой знае..но едно нещо всички знаем- че има буквално хиляди раници и сакове на пазара. В миналото сме виждали много оферти за раници подарък с покупката на детектор, но съм сигурен, че никой производител на детектори не е влагал толкова умисъл и страст в раница преди. Това наистина е RollsRoyce на раниците. Седейки тук и гледайки въпросната раница, това е един от тези елементи, които могат да бъдат описани като визуално претоварване: на пръв поглед не получавате пълната картина, но колкото повече гледате, толкова повече виждате.

XP 280 раница
XP 280 раница

За първи път видях проектите за това в централата на XP преди около две години. Разговарях с Дейвид и Лоик, техните главни дизайнери, относно наличните опции, тъй като искахме да включим възможно най-много функции, като същевременно запазваме здравината и качеството на продуктите на първо място. Този артикул е направен от много издръжлив материал и когато празна тежи 1,9 кг. Това е доста малко, като се има предвид, че пълната тежест на Deus (без дистанционно) е само 0,9. Надяваме се, че започвате да добивате представа за постигнатите стандарти и качество. Както бихте очаквали, раницата има специални отделения, които да поберат плътно и безопасно всички компоненти на Deus / ORX – всъщност тя ще може удобно да побере две XP машини. Вътре в обшивката на чантата има отпечатани етикети, които показват конкретно къде да поставите основните елементи, като стикове и сонди. След като вашата машина XP е безопасно опакована, има няколко допълнителни отделения и допълнителни ленти.

Раницата и торбата се предлагат както заедно така и по отдерно

Тук XP предава прецизните пространствени решения за съхранение на клиента, тъй като всички ние обичаме да носим различни неща заедно с нас, когато търсим с детектор. Раницата XP със сигурност не ви оставя без място. При неотдавнашен излет в гората взех целия си комплект за търсене и заснемане, плюс храна за моята надеждна немска овчарка, включително вода, лакомства, сгъваема купа за вода , каишка и хамут. Едва когато я използвате в полето, започвате да осъзнавате колко разнообразна е тази раница. Открих един недостатък да има толкова много отделения за съхранение, нещо, което нарекох „синдром на Tardis“ Изгубих GoPro след скорошно пътуване – проверих раницата три пъти, след това обърнах офиса и колата си, само за да открия, че е в раницата ми през цялото време.

Отделение за металотърсача
Можете да слагате XP DeusORX но и на други брандове

Системата за монтиране на лопата / мотика на гърба е истинска гениалност – тя държи вашите инструменти за копаене здраво и сигурно. Това ще бъде голямо предимство за задграничните потребители, тъй като тук във Великобритания сме склонни да използваме по-големи лопати. Тази система за монтаж може да се използва и за допълнителни сонди и долни стикове. Също така ще забележите специално отделение за слушалки в задната долна лява част.

Видео представяне на Български на раницата за металотърсачи XP 280

ПРОВЕРИ ТУК АКТУАЛНАТА ЦЕНА НА РАНИЦАТА XP 280
КОМФОРТ
Този беше много голям проблем за мен, тъй като никога не ми е било удобно да нося раници. Винаги, когато съм използвал, тe винаги удрят някъде, главно в шията и раменете. Тук открих за първи път, че мога да търся за дълги периоди и не изпитвам никакъв дискомфорт, дори докато се навеждах да копая. Можете спокойно да търсите цял ден, носейки раницата XP. Теглото е толкова равномерно разпръснато, че се движи с вас, дебелите презрамки и функциите на задната подплънка са много добре обмислени. Например, има две разглобяеми торбички.

XP Торба, която ще се предлага отделно, но и в комплект с раницата
XP Торба която ще се предлага отделно но и в комплект с раницата

Първата е тази, която наричам калъфка с паяжина, с две отделения за телефон и XP дистанционно управление. Другото е торбичка с находки, която може да се използва на раницата или на колана ви, идеална за боклук или по-големи находки. Има и дискретно отделение с цип за по-малки находки, кутия с монети или дори ключовете на колата ви. Торбичката има връв за връзване на върха, за да предпази времето навън. Продължете да търсите и ще намерите още една характеристика, за която почти забравих,това е водоустойчивият калъф, който се намира след откопчаване на дъното на раницата.След като се разкопчае, калъфът може да бъде изтеглен за да покрие цялата раница и да предпази уредите в нея.
ОБОБЩЕНИЕ
XP отново не само вдигнаха летвата, но я пренесоха на съвсем различен пощенски код – „Иновационно претоварване“ трябва да бъде лозунгът на компанията за XP.
Гари Блекуел

Екстри на раницата XP 280
Описание на раницата XP 280<br> 1Отделение за 2x сонди и долен стик<br>2 Отделение за стик и кирка<br> 3Система за закрепване на лопата или туристически стик<br>4 Водонепроницаем джоб с цип<br> 5Преден джоб с цип за аксесоари дистанционно управление батерии камера <br>6 Компресионни презрамки<br> 7 Външен джоб за леснодостъпни обекти<br>8 Джоб за съхранение на Pinpointer<br> 9Страничен разтегателен джоб за бутилка<br> 10Универсална система за закрепване MOLLE®<br>11 Джоб за съхранение на слушалки<br> 12Интегрална покривка против дъжд<br>13 Икони за местоположение<br>14 Регулируеми каишки<br> 15Закопчалка за закрепване на карабинер или колан<br>16 Задна подложка<br>17 Подвижен джоб за телефон дистанционно управление или кутия<br>18 Регулируема лента за гърдите с аварийна свирка<br>19 Дишащи задни панели<br> 20Ремък за почивка на ръце<br>21 Подплатен колан за бедрата<br>22 Джоб на колана<br> 23Каишка за регулиране на затягането <br> <strong>Характерисики<strong><br> капацитет 32 литра<br> дължина 66cm26<br> общо тегло 185 кг<br> произведено във Франция<br> дунапрен 100 Полиоретан POLYURETHANE<br> материя 100 водозащитен полиестер 600D 1000D

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.