XP Deus металотърсач
XP Металотърсачи Новини Презентации на металотърсачи

Най-добрият Металотърсач XP Deus вече може да струва само 830лв

Сподели с приятел!

От създаването на първото устройство работещо на принципа на индукционния баланс, което може да реагира на метални предмети в пространството преди повече от 140 години /и подобренията на тази технология от Герхард Фишер през 1929г./ до пускането в сериино производство на XP Deus, металотърсачите са променяли основно външния си вид. Металотърсачът XP Deus сложи нов крайъгълен камък, както в дизайна на металотърсачите, но и постави високи стандарти в произвидството на металотърсачи и металдетектинга като цяло.

Вече повече от 10 години безжичният металотърсач XP Deus е непобедим в категорията на VLF металдетекторите. Най-бързия, най-дълбокия и в същото време най-лек, и безжичен металдетектор XP Deus стана най-продаваният металдетектор в най-високия клас. В основата на този успех стои специалната технология за отстройване на минерализацията на земята и факта, че всъщност метал детекторът се намира в сондата, а безжичната връзка с устройството е осигурена с най-бързата технология за безжичен пренос на данни. Възможността да работи на 35 разлини чесоти от 4 Khz до 28Khz прави металотърсачът XP Deus перфектен, както за търсене на големи метали при дълбоко търсене, така и за търсене на еденични монетарски сигнали и самородно злато включително. Контролните устройства – XP Deus пулт или XP слушалки Deus WS4 , или Deus WS5 представляват “високоговорител” за възпроизвеждане на звук и панел за настройките на металотърсача. Самият металдетектор се намира в сондата и точно затова този металдетектор е непобедим, той няма загуба на информация и в същото време е супер бърз, което го прави най-продуктивния металдетектор при търсене в най-различни условия.

Mdetectors чрез www.shop.imperio.bg www.металотърсач.bg и www.klondaik.bg е официален представител на XP за България и винаги е предлагал металдетекторите на възможно най-ниски цени, но ето че дойде време металотърсачите XP Deus да станат още по-достъпни да по-вече Български търсачи.

Най-изгодната окомплектовка на металотърсачът XP Deus само за 830лв е:

– с безжичните слушалки WS4, които освен слушалки са и металотърсач

4 Khz сонда Mdetectors с размер 34см х 28см. DD , която е с БУСТЕР на 4khz, тъй като е от тип x35

карбонов стик за XP на Mdetectors

Може да го разгледате и поръчате на кредит и онлайн с безплатна доставка НАТИСНЕТЕ ЗА XP DEUS ТУК

XP Deus WS4 и Mdtecetors сонда

Този комплект е добро начало за първокласно търсене, което можете данадгадите, като поръчате на по-късен етап други аксесоари на XP и търсещи сонди на XP. Пример можете да вземете отделно и 28см. универсална търсеща сонда, която работи на 35 отделни честоти от 4Khz до 28Khz.

Металдетектор XP DEUS WS4 със сонда 34cm.x28cm. MDETECTORS на 4Khz Power Boost

Другата уникална окомплектовка е с пулта на XP Deus Металотърсач XP DEUS със сонда 34cm.x28cm. MDETECTORS на 4Khz Power Boost която включва:

– с пулта на металдетектор XP Deus

4 Khz сонда Mdetectors с размер 34см х 28см. DD , която е с БУСТЕР на 4khz, тъй като е от тип x35

карбонов стик за XP на Mdetectors

XP Deus

Третата супер изгодна окомплектовка на XP Deus с Пулт е XP DEUS – RC-22см. НЕ Е x35 с карбонов стик MDETECTORS включва:

– с пулта на металдетектор XP DeusНЕ Е x35 Търсеща сонда 22.5cm./9″/ DD за XP Deus но работи на 4 различни честоти: 4kHz ; 8kHz ; 12kHz ; 18kHz

карбонов стик за XP на Mdetectors

Меалотърсач XP Deus

Ако обаче държите да имате XP Deus окомплектована с 28см. сонда тих X35 тогава със сигурност цена от 1 130лв. ще е супер изгодна. Вижте тук. Става дума за окомплектовка:

– с безжичните слушалки WS4, които освен слушалки са и металотърсач

28см. DD сонда x35

оргинален XP – Lite стик

XP DEUS 28 WS4

За най-запалените търсачи е цената от 1699лв. на най-продавания комплект на XP Deus с 28см. сонда, пулт и оргинален стик. За тази окомплектовка на XP Deus вижте тук.

Металотърсач XP Deus

Ако искате към горния комплект да получите 4 Khz сонда Mdetectors с размер 34см х 28см. DD , която е с БУСТЕР. за цена от 141лв. , т.е. XP DEUS- X35-RC-28cm. с подарък 34×28см. Power Boost 4Khz вижте тук

За още изгодни окомплектовки на базата на XP Deus вижте тук и ако имате въпроси питайте в онлайн чата.

Само цветни сигнали!

Сподели с приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.